گزارش و تصاویر مراسم استقبال دانشجویان ورودی جدید مجتمع فنی و مهندسی

۲۱ آبان ۱۳۹۸ | ۱۸:۲۱ کد : ۱۴۳۸۶ اخبار و اطلاعیه‌های فرهنگی
مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید مجتمع فنی و مهندسی با حضور ریاست محترم واحد، معاونین و مدیران محترم این مجتمع و برخی مدیران محترم ستادی واحد و حمایت های بی دریغ مسئولین گرامی واحد و همکاری مسئولین و کارکنان گرامی مجتمع با حضور قابل توجه دانشجویان گرامی در محیطی مملو از صمیمیت از ساعت ۱۰ الی ۱۲ روز شنبه مورخ ۱۳۹۸/۸/۱۸ با تلاوت قرآن کریم و سرود جمهوری اسلامی در سالن آمفی تئاتر مجتمع برگزارگردید و به دنبال آن ریاست محترم واحد ضمن خوشامدگویی و عرض خیر مقدم به دانشجویان حاضر در جلسه، ایشان را آینده سازان و مدیران آتی میهن اسلامی برشمرده و خواستار همراهی دانشجویان عزیز با مسئولین واحد جهت فتح قله های موفقیت و پیشرفت در تمامی عرصه های علمی - پژوهشی، فرهنگی – اجتماعی – سیاسی و ... با عنایت به نقشه راه ترسیم شده در بیانات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)خصوصا گام دوم انقلاب شدند. ایشان پرسشگری، آرمانخواهی، پویایی ، خلاقیت ، افزایش دانش سیاسی – اجتماعی و انضباط را از ویژگی های یک دانشجوی مسلمان ایرانی برشمرده و اظهار داشتند دانشجویان گرامی در کنار تحصیل در رشته تحصیلی بنابر علاقه خودشان در فعالیت های گروهی جنبی در قالب تشکل ها، کانون ها، انجمن ها ، مراکز رشد، باشگاه پژوهشگران جوان و غیره مشارکت نمایند. در ادامه جناب آقای دکتر گیلانی معاونت محترم آموزشی مجتمع و جناب آقای دکتر قاسمیان معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی به معرفی مجتمع و معاونت های مذکور با هدف آشنایی دانشجویان ورودی جدید با ساختار و شرح وظایف این معاونت ها پرداختند. پخش کلیپ معرفی واحد تهران جنوب و نماهنگ های مذهبی و اجرای قطعات همسرایی و تواشیح توسط گروه اسراء و پذیرایی از حضار گرامی در فواصل برنامه از دیگر بخش های مراسم مذکور بود.