اطلاعیه های مربوط به هفتمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران ونیز سومین دوره انتخاب و معرفی دانشجویان نمونه واحد تهران جنوب

۰۴ آذر ۱۳۹۶ | ۱۸:۱۷ کد خبر : ۱۲۳۸۷ اخبار و اطلاعیه‌های دانشجویی

شرایط شرکت‌کنندگان برای انتخاب دانشجوی نمونه

۱- گذراندن آزمون جامع و داشتن مدرک زبان (EPT ) ویا هریک از آزمون‌های استاندارد زبان انگلیسی برای شرکت در جشنواره دانشجوی نمونه، در مقطع دکتری تخصصی (PHD) الزامی است.

۲- برای دانشجویان مقطع دکتری تخصصی پژوهش محور شرط ورود به جشنواره، پذیرش یک مقاله ISI مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با EP حداقل ۵/۰ در همان مقطع تحصیلی الزامی است.

۳- دانشجویان مقطع دکتری تخصصی (پژوهش محور) نیز می‌توانند در جشنواره دانشجوی نمونه شرکت کنند. شرط ورود به جشنواره، پذیرش یک مقاله ISI مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با EP حداقل ۵/۰ در همان مقطع تحصیلی الزامی است.

۴- کسب حداقل معدل ۱۶ در مقطع تحصیلی پیشین، برای دانشجویان تمام مقاطع تحصیلی و تمام گروه‌های آموزشی الزامی است.

۵- در قسمت امتیازدهی پژوهشی، چاپ مقالات در مجلات معتبر خارجی، مجلات علمی- پژوهشی و علمی -ترویجی، ارائه مقاله درهمایش‌ها وکنفرانس‌های داخلی و بین‌المللی، مجری یا همکاری در انجام طرح‌های تحقیقاتی، تالیف، ترجمه و گردآوری کتاب، اختراع، ابداع و نوآوری، تجاری‌سازی ایده در مقطع کنونی و تا سه سال قبل از مقطع تحصیلی کنونی نیر در امتیازدهی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

۶- از مقالات ارائه شده و پذیرفته شده در کنفرانس‌ها، مجامع علمی و بین‌المللی از هر دانشجو صرفاً یک مقاله قابل ارائه، بررسی و امتیازدهی است.

۷- هرگونه نوآوری، عضویت در انجمن‌های علمی -دانشجویی، عضویت در شرکت دانش‌بنیان دانشگاهی، کسب مقام در مسابقات علمی کشوری و بین‌المللی که با عنوان دانشگاه آزاد اسلامی در آنها شرکت شده است، فقط در حین تحصیل درمقطع کنونی مورد قبول است.

۸- در اختراع، ابداع و نوآوری‌ها به عنوان یک بخش مهم امتیازدهی در بخش پژوهشی، با توجه به تاسیس شرکت‌های دانش‌بنیان به عنوان یکی از اهداف دانشگاه آزاد اسلامی، مشارکت دانشجویان در راه‌اندازی موسسات نامبرده با مستندات ارائه شده و تایید شده از سوی واحد دانشگاهی، شامل اخذ امتیاز می‌شود.

دانلود فرمهای مربوطه در پایین صفحه می‌باشد.

/file/download/news/1511621008-tempatt0005.pdf

/file/download/news/1511620949-tempatt0004.pdf