گزارش برنامه روز ولادت حضرت معصومه و عفاف و حجاب

۱۱ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۱۲ کد : ۱۲۰۳۰ اخبار و اطلاعیه‌های فرهنگی
روز سه شنبه مورخ ۳/‏۳/‏۱۳۹۶برنامه ای به مناسبت میلاد حضرت معصومه علیها السلام با محوریت حجاب و عفاف در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی ویژه خواهران برگزار شد. در این برنامه که با تلاوت قرآن و مدیحه سرایی توسط خانم مهندس آزاده مراد آبادی انجام شد سرکار خانم دکتر تاجیک در رابطه با مناسک دینی که باید مخفی انجام شوند همچون صدقه و بعضی مناسک دینی که به دلیل این که جزء شعائر دینی هستند باید علنی انجام شوند مانند گفتن اذان و صلوات فرستادن و رعایت حجاب سخنانی فرمودند. ایشان ضمن بیان سابقه حجاب در ادیان گذشته تأکید کردند که انسان فطرتاً دوست دارد پوشش داشته باشد و این امر فقط مربوط به اسلام نمی باشد. ضمنا یادآور شدند در دنیای امروزی که دشمن کفر و بی دینی و دیگر شعائرش را به ما اعلام میدارد زن مسلمان هم با حفظ حجاب خود دفاع از شعائر دین اسلام در دنیا مینماید. در این برنامه از اساتید ، دانشجویان ، مدیران و کارمندانی که ضمن حفظ عفت خویش دغدغه ترویج فرهنگ حجاب در جامعه دانشگاهی را دارند تقدیر به عمل آمد و هدایایی به رسم یادبود به ایشان اهداء گردید . ضمناً در حاشیه این برنامه نمایشگاه عکس عفاف و حجاب نیز برگزار شده بود که شرکت کنندگان از این نمایشگاه نیز دیدن نمودند.