اطلاعیه برگزاری کارگاه روش شناسی جهت اساتید محترم و دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد

۱۳ دی ۱۳۹۵ | ۱۸:۱۷

قابل توجه اساتید محترم

به اطلاع می‌رساند کارگاهی تحت عنوان" روش‌شناسی تحقیق" روز چهارشنبه مورخه ۰۶/‏۱۱/‏۹۵‬ ساعت ۸ الی ۱۲ در دانشکده فنی برگزار می‌گردد.

مدرس: آقای دکتر رامین خواجوی دانشیار گروه مهندسی نساجی و پلیمر

حضور اساتید الزامی می‌باشد و اولویت دریافت پروژه و افزایش ظرفیت با اساتیدی است که در این کارگاه شرکت کرده باشند.لطفاً جهت ثبت نام هر چه سریعتر به دفتر پژوهشی دانشکده فنی، مراجعه نمائید.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

قابل توجه دانشجویان ارشد و دکتری

به اطلاع می‌رساند کارگاهی تحت عنوان" روش‌شناسی تحقیق" روز چهارشنبه مورخه ۰۶/‏۱۱/‏۹۵‬ ساعت ۱۴ الی ۱۸ در دانشکده فنی برگزار می‌گردد.

مدرس: آقای دکتر رامین خواجوی دانشیار گروه مهندسی نساجی و پلیمر

حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی الزامی می‌باشد. بدیهی است امتیاز شرکت در دوره برای فعالیت پژوهشی دانشجویان در نظر گرفته خواهد شد. لطفاً با توجه به محدودیت، جهت ثبت‌نام و اولویت‌بندی هر چه سریعتر به دفتر پژوهشی دانشکده فنی، مراجعه نمائید.