بروز رسانی شدن سایت پژوهش و فناوری واحد جدید

بدین وسیله به اطلاع میرساند که سایت پژوهش و فناوری واحد بروز شده است (research.azad.ac.ir)، لذا درخواست میگردد دستور فرمائید به کلیه اعضای هیئت علمی آن دانشکده/مجتمع اطلاع رسانی موثر انجام پذیرد تا ضمن دعوت بازدید از سایت مذکور نظرات سازنده آن بزرگوران نیز از طریق ایمیل research@azad.ac.ir به این معاونت منعکس گردد.

پاسخگویی و رفع مشکلات مربوط به سامانه پژوهشیار و پایش آزاد جدید

در راستای پاسخگویی و رفع مشکلات مربوط به سامانه پژوهشیار و پایش آزاد، خواهشمند است مدیران گروه های آموزشی و اساتید محترم موارد و اشکالات مشاهده شده را فعلا جهت بررسی به سرکار خانم عالی نژاد کارشناس مربوطه به شماره تلفن ۲۲۷۶۵۲۹۲ از ساعت ۸ الی ۱۲ صبح شنبه الی چهارشنبه اطلاع دهند تا در اسرع وقت نسبت به رفع موارد ذکر شده اقدامات لازم صورت پذیرد. توضیح آنکه ایشان اطلاعات را جمع آوری، دسته بندی و سپس به مرجع مربوطه جهت رفع انتقال خواهند داد.

ادامه مطلب

ثبت نام در سامانه سازمان مرکزی اساتید در خصوص پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری جدید

پیرو جلسه مورخ ۱۳۹۸/۴/۱۰ به عنوان پایش آزاد در سازمان مرکزی و تاکید رئیس برنامه های علمی سازمان مرکزی مبنی بر ثبت نام کلیه اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه پایش آزاد به آدرس www.irn.ian.ac.ir تاکید می گردد به مدیران گروهها و اساتید زیر مجموعه خود اعلام نمایند که در اسرع وقت نسبت به ثبت نام در سامانه فوق اقدام نمایند. توضیح۱: لازم به ذکر است که از نیمسال اول ۹۹-۹۸ سامانه پژوهشیار نیز از سامانه مذکور قابل دسترسی خواهد بود و گزینه های متعدد دیگری نیز از طریق این سامانه فراهم شده است که میتوان به سامانه ظرفیت اساتید و نظام موضوعات اشاره نمود توضیح ۲: امکان گزارش گیری از فعالیت و میزان ثبت نام در این سامانه فراهم است که گزارش آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

فرم تأیید شرکت در جلسات دفاع پایان نامه دکتری

فرم تأیید شرکت در جلسات دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد

با توجه موارد تصویب شده در جلسه چهارصد و هفتمین شورای پژوهش و فناوری واحد مورخ ۰۷/۱۱/ ۹۷ مقرر گردید از نیم سال تحصیلی دوم ۹۷- ۹۸ کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در مقطع کارشناسی ارشد در پنج جلسه دفاع از پایان نامه و مقطع دکتری در سه جلسه دفاع از رساله حضور یابند و پس از تأیید فرم پیوست توسط ناظر جلسه دفاع و استاد راهنما و مدیر گروه، قبل از جلسه دفاع فرم مذکور را به معاون یا مدیر پژوهش مجتمع یا دانشکده تحویل دهند.د

قابل توجه مدیران محترم گروه ها ، فیلم آموزشی سامانه پژوهشیار

فیلم آموزشی سامانه پژوهشیار جهت استفاده از داخل دانشکده از طریق RUN فعال سازی در ویندوز ۷ از طریق کلید ویندوز روی کی برد (بین کلید alt وcontrol ) + R بعد آدرس fa۴۵۳۳\Main Desk\\ را طبق شکل وارد نمایید بعد فیلم را روی کامپیوتر خود کپی نمایید.