شرکت دانشجویان در کلاسهای مجازی جدید

دانشجویان محترم میتوانند با مراجعه به سایتwww.ec.nahad.ir سایت آموزش مجازی ) در یکی از کلاس های مجازی ۱- مهارت های زندگی خوابگاهی ، ۲- آنچه یک ترم اولی باید بداند ، ۳- سبک زندگی دانشجویی ، ۴- دانستنی های روابط دختر و پسر ثبت نام نموده و پس از گذراندن دوره گواهی دوره خود را به اساتید درس معارف خود در این ترم ارائه دهند و امتیاز کار کلاسی را کسب نمایید .

گزارش اکران فیلم دفاع مقدس جدید

درتاریخ ۲۹ شهریور ۹۶، اکران و نقد فیلم " اتوبوس شب" که گزارش تصویری آن پیوست می باشد، در آمفی تئاتر دانشکده فنی برگزار شد این اثر که به کارگردانی " کیومرث پوراحمد" میباشد در ژانر جنگی است و موضوع فیلم درباره انتقال اسرا از خط مقدم جبهه به پشت آن میباشد که در این امر مشکلات زیادی رخ میدهد که جهت آشنایی دانشجویان با فضای سال های جنگ و اثرات جنگ بر جامعه در دوره های بعدی می باشد .

برگزاری نهمین کنفرانس ملی تحلیل پوششی داده ها

دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد، با أخذ مجوز سازمان مرکزی دانشگاه، و انجمن علمی تحلیل پوششی دادهها، در نظر دارد نهمین کنفرانس ملی "تحلیل پوششی داده ها- توسعه ملی" را در آن واحد دانشگاهی برگزار نماید. نظر به آنکه واحد بجنورد در تاریخ ۹۷/۰۶/۰۷ نسبت به اعلام اطلاعات مذکور، اقدام، و زمان برگزاری کنفرانس، روزهای ۱۵ و ۱۶ شهریورماه سالجاری میباشد.

گزارش اردوی امام زاده یحیی

به همت دفتر امور فرهنگی دانشکده فنی اردوی بازدید از امام زاده یحیی(ع) ویژه خواهران در تاریخ ۷/ ۵/ ۹۶ برگزار شد. در این اردو که تعدادی از دانشجویان، اساتید و کارکنان شرکت کرده بودند از محل آثار تاریخی ذکر شده بازدید نمودند. این بقعه تاریخی که متعلق به حضرت ابوالقاسم عزالدین یحیی(ع) مشهور به امام زاده یحیی است، در مجاورت بقعه آن حضرت بقعه امام زاده محمد(ع) که گفته می شود برادر ایشان است قراردارد.بقعه مقدس امام زادگان یحیی و محمد(ع) دارای صحن وسیع، مسجد، ایوان، رواق ضریح، حرم آیینه کاری، سرداب، گنبد کاشی مخروطی شکل و سقاخانه است.گفتنی است این بزرگوار با ۱۵ واسطه به امام چهارم(ع) می رسد.

ادامه مطلب

دانشجویان گروه مهندسی برق ...

دانشجویان گروه مهندسی برق که ۵ نیمسال تحصیلی را با حداقل ۶۰ واحد درسی گذرانده اند، جهت تعیین گرایش از تاریخ ۲۸/‏۰۵/‏۱۳۹۶‬ به مدت حداکثر ۵ روز به گروه مهندسی برق (سرکار خانم خلج) مراجعه نمایند.

اطلاعیه مهم دریافت پاسخنامه

به اطلاع کلیه اساتید محترم می رساند با توجه به ایام تعطیلات تابستانی از تاریخ ۹۶/۴/۱ الی ۹۶/۴/۱۶ خواهشمند است نسبت به دریافت پاسخنامه های امتحانات پایان نیمسال جاری تا قبل از تاریخ فوق از اداره امتحانات دانشکده اقدام فرمائید. معاونت آموزشی دانشکده فنی و مهندسی