گزارش اردوی امام زاده یحیی جدید

به همت دفتر امور فرهنگی دانشکده فنی اردوی بازدید از امام زاده یحیی(ع) ویژه خواهران در تاریخ ۷/ ۵/ ۹۶ برگزار شد. در این اردو که تعدادی از دانشجویان، اساتید و کارکنان شرکت کرده بودند از محل آثار تاریخی ذکر شده بازدید نمودند. این بقعه تاریخی که متعلق به حضرت ابوالقاسم عزالدین یحیی(ع) مشهور به امام زاده یحیی است، در مجاورت بقعه آن حضرت بقعه امام زاده محمد(ع) که گفته می شود برادر ایشان است قراردارد.بقعه مقدس امام زادگان یحیی و محمد(ع) دارای صحن وسیع، مسجد، ایوان، رواق ضریح، حرم آیینه کاری، سرداب، گنبد کاشی مخروطی شکل و سقاخانه است.گفتنی است این بزرگوار با ۱۵ واسطه به امام چهارم(ع) می رسد.

دانشجویان گروه مهندسی برق ... جدید

دانشجویان گروه مهندسی برق که ۵ نیمسال تحصیلی را با حداقل ۶۰ واحد درسی گذرانده اند، جهت تعیین گرایش از تاریخ ۲۸/‏۰۵/‏۱۳۹۶‬ به مدت حداکثر ۵ روز به گروه مهندسی برق (سرکار خانم خلج) مراجعه نمایند.

اطلاعیه مهم دریافت پاسخنامه

به اطلاع کلیه اساتید محترم می رساند با توجه به ایام تعطیلات تابستانی از تاریخ ۹۶/۴/۱ الی ۹۶/۴/۱۶ خواهشمند است نسبت به دریافت پاسخنامه های امتحانات پایان نیمسال جاری تا قبل از تاریخ فوق از اداره امتحانات دانشکده اقدام فرمائید. معاونت آموزشی دانشکده فنی و مهندسی

ادامه مطلب

به سایت مجتمع فنی و مهندسی واحد تهران جنوب خوش آمدید . دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب از نظر رشته های فنی و مهندسی بزرگترین دانشگاه کشور و خاورمیانه به شمار می رود. ‌ گالری