گزارش برگزاری مراسم معنوی سه شنبه های مهدوی

مراسم معنوی سه شنبه های مهدوی با هدف زنده نگهداشتن فرهنگ انتظار آخرین منجی و دعا جهت تعجیل در فرج حضرت صاحب الزمان(عج) به همت بسیج دانشجویی و کانون مهدویت مجتمع فنی و مهندسی و با حضور پر رنگ و جمع با صفای دانشجویان گرامی در روز سه شنبه ۲۱ /۱۳۹۸/۸ در محوطه مجتمع برگزار گردید. در این مراسم ضمن توزیع بسته های فرهنگی با محتوای مهدویت و قرآن و عترت میان دانشجویان گرامی از ایشان پذیرایی به عمل آمد. برگزاری مسابقه تفریحی – ورزشی و اهدای جوایز به برندگان مسابقه با هدف ایجاد نشاط و سرگرمی نسل جوان دانشجو از دیگر بخش های این مراسم بود.

گزارش و تصاویر مراسم استقبال دانشجویان ورودی جدید مجتمع فنی و مهندسی

مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید مجتمع فنی و مهندسی با حضور ریاست محترم واحد، معاونین و مدیران محترم این مجتمع و برخی مدیران محترم ستادی واحد و حمایت های بی دریغ مسئولین گرامی واحد و همکاری مسئولین و کارکنان گرامی مجتمع با حضور قابل توجه دانشجویان گرامی در محیطی مملو از صمیمیت از ساعت ۱۰ الی ۱۲ روز شنبه مورخ ۱۳۹۸/۸/۱۸ با تلاوت قرآن کریم و سرود جمهوری اسلامی در سالن آمفی تئاتر مجتمع برگزارگردید و به دنبال آن ریاست محترم واحد ضمن خوشامدگویی و عرض خیر مقدم به دانشجویان حاضر در جلسه، ایشان را آینده سازان و مدیران آتی میهن اسلامی برشمرده و خواستار همراهی دانشجویان عزیز با مسئولین واحد جهت فتح قله های موفقیت و پیشرفت در تمامی عرصه های علمی - پژوهشی، فرهنگی – اجتماعی – سیاسی و ... با عنایت به نقشه راه ترسیم شده در بیانات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)خصوصا گام دوم انقلاب شدند. ایشان پرسشگری، آرمانخواهی، پویایی ، خلاقیت ، افزایش دانش سیاسی – اجتماعی و انضباط را از ویژگی های یک دانشجوی مسلمان ایرانی برشمرده و اظهار داشتند دانشجویان گرامی در کنار تحصیل در رشته تحصیلی بنابر علاقه خودشان در فعالیت های گروهی جنبی در قالب تشکل ها، کانون ها، انجمن ها ، مراکز رشد، باشگاه پژوهشگران جوان و غیره مشارکت نمایند. در ادامه جناب آقای دکتر گیلانی معاونت محترم آموزشی مجتمع و جناب آقای دکتر قاسمیان معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی به معرفی مجتمع و معاونت های مذکور با هدف آشنایی دانشجویان ورودی جدید با ساختار و شرح وظایف این معاونت ها پرداختند. پخش کلیپ معرفی واحد تهران جنوب و نماهنگ های مذهبی و اجرای قطعات همسرایی و تواشیح توسط گروه اسراء و پذیرایی از حضار گرامی در فواصل برنامه از دیگر بخش های مراسم مذکور بود.

مراحل ارسال توصیه نامه دانشجویان

درخصوص ارسال توصیه نامه دانشجویان، به استحضار می رساند طبق هماهنگی های انجام شده کلیه مکاتبات با موضوعیت توصیه نامه می بایست مراحل ذیل را طی نماید و جهت تایید نهایی برای معاونت محترم امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی ارسال گردد. ۱- دریافت فرم از سایت سازمان مرکزی حوزه اداره کل امور بین الملل ۲- تکمیل فرم طبق نظر استاد مربوطه و امضا استاد ۳- تایید امضای استاد توسط گروه آموزشی مربوطه ۴- ارسال از مجتمع/ دانشکده برای معاونت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی ۵- مراجعه به مدیرکل امور بین الملل واحد ۶- تایید توسط معاونت امور آموزشی وتحصیلات تکمیلی واحد

ارسال مستندات ثبت اختراعات جهت شرکت در جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی

در راستای برگزاری هفتمین جشنواره علمی، پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی (فرهیختگان) با هدف شناسایی، انتخاب و معرفی برترینهای پژوهش و فناوری دانشگاه در حوزه های مختلف و از جمله ثبت اختراعات، اعضای محترم هیئت علمی و دانشجویان گرامی علاقمند که دارای ثبت اختراع داخلی (با تأیید علمی از مراجع ذیربط) و یا ثبت اختراع بین المللی هستند مستندات خود را با توجه به فرم پیوست (معیارهای ارزیابی) حداکثر تا تاریخ ۹۸/۶/۱۰ به این حوزه ارسال فرمایید.

ادامه مطلب

با توجه به شروع نیمسال اول تحصیلی ۹۹- ۹۸ در روز شنبه مورخ ۹۸/۰۶/۲۳،آخرین مهلت دفاع از پایان نامه و رساله دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در نیمسال دوم تحصیلی ۹۸- ۹۷ در روز پنجشنبه مورخ ۹۸/۰۶/۲۱ می باشد.

آخرین مهلت تحویل مدارک دفاع در نیم سال اول تحصیلی ۹۸-۹۹

با توجه به شروع نیم سال دوم تحصیلی ۹۸–۹۹ در تاریخ ۹۸/۱۱/۱۲ آخرین مهلت تحویل مدارک دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری برای تعیین روز و ساعت برگزاری جلسه دفاع در نیم سال اول تحصیلی ۹۸-۹۹ تا ۹۸/۱۰/۲۱ می باشد.

بروز رسانی شدن سایت پژوهش و فناوری واحد

بدین وسیله به اطلاع میرساند که سایت پژوهش و فناوری واحد بروز شده است (research.azad.ac.ir)، لذا درخواست میگردد دستور فرمائید به کلیه اعضای هیئت علمی آن دانشکده/مجتمع اطلاع رسانی موثر انجام پذیرد تا ضمن دعوت بازدید از سایت مذکور نظرات سازنده آن بزرگوران نیز از طریق ایمیل research@azad.ac.ir به این معاونت منعکس گردد.